Karam klnleges krmes & fszeres ramen receptje
2011.08.03. 19:27, Nao
2011. mjus 20.
Nincs friss, ezrt hozzok egy nem olyan rgi kis Kram receptet^^
1x meg kell csinlnom *_*
A kis drga, milyen jl tud fzni, jhetne hozzm szakcsnak :D

~材料(1食分)~
辛ラーメン…1袋
ベーコン…40g
ジャガイモ…1個(100g)
玉ねぎ…1/2個(70g)
人参…1/4本(40g)
バター…15g
水…600cc
ブロッコリー…30g
クリームシチューのルウ…60g
~作り方~
(1)ベーコンは、1cm幅に切り、ジャガイモ、玉ねぎ、人参は、1cm角に切る。ブロッコリーは、小房に分けておく。
(2)鍋にバターを入れて、鍋を火にかけ、バターが溶けてきたら、ベーコン、ジャガイモ、玉ねぎ、人参を加えて炒める。全体にバターが馴染んで、ツヤが出てきたら、分量の水を加え、煮立つまで待つ。
(3)沸いてきたら、辛ラーメン(1玉)と辛ラーメンの顆粒スープ(半量)を加え、麺をほぐしながら煮る。
(4)3分程立ったら、クリームシチューのルウ、ブロッコリーを加えて1~2分煮て、器に盛り付けたら出来上がり!
※顆粒スープの量は、お好みで調整してください。
Hozzvalk( 1 f rszre)
fszeres ramen- 1 csomag
szalonna- 40 gramm
krumpli- 1 (100 gramm)
hagyma- 1/2 (70 gramm)
srgarpa- 1/4 (40 gramm)
vaj- 15 gramm
vz- 600 CC
brokkoli- 30 gramm
krm ragu erleves- 60 gramm
Elkszts:
(1) Vgjuk fel a szalonnt (1cm szlsre), krumplit, hagymt, srgarpt(1cm).A brokkolit szedjk apr darabokra.
(2) A vajat tegyk serpenybe s olvasszuk fel.Miutn a vaj felolvadt adjuk hozz az sszevgott szalonnt, krumplit, hagymt s srgarpt.Az olvasztott vajjal mindent vonj be, majd ntsd fel vzzel.Vrd meg, amg forrni kezd.
(3) Mikor forrni kezd, add hozz a fszeres ramen tsztt ( 1 krbe) s a fszeres levesalap felt, ami ehhez jr.A tsztt addig fzzk, ameddig sztvlik
(4) Kb. 3 perc utn adjuk hozz a tejsznes ragusunkhoz. A tejsznes raguval a brokkolit forrald fel ( ez 1-2 perc), ntsk egy ednybe s ksz is.
*A levesalapot a sajt prefarlt zvilgodba llsd ssze.